| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

1/ Pořídili by jste si sušičku znovu, jste s ní spokojeni? Jakou doporučujete?
-poridila bych ji okamzite,byla jsem tyden bez susucky a bylo to strasny :-) bohuzel jsem koupila indesit, zkusili delat susicky a myslim ze se jim zas tak nepovedla,ale funkci plni,priste koupim nejakou A s vyvodem ven
2/ Co vše v ní lze/nelze sušit?
-prakticky lze susit vsechno,na etikety nekoukam,ale kdyz si koupim neco hodne drahyho tak to tam nedam,pak taky nedavam podprsenky s vycpavkama,bo se bojim aby se mi nesouply
3/ Není prádlo po použití sušičky příliš zmačkané nebo se naopak nemusí žehlit?
-po pouziti je pradlo suprove hlavne rucniky jsou uzasne hebounke a nadychane, sobe a klukum nezehlim prakticky nic
4/ Je pravda, že se prádlo musí po vysušení HNED vyndat, složit a uklidit?
-neni to pravda,ale je to lepsi,kazdopadne kdyz tam pradlo nechas tak se ti malicko zmacka,ale jak psala federika je na to figl :-D

za me je to neocenitelny pomocnik v domacnosti, ozelim mycku na nadobi,ale susicku mi uz nikdo nevezme :-D

pak jsem zahlidla dotaz ohledne penez, nevim kolik bere zehlicka a tak,ale je pravda ze diky susicce mame min obleceni, nemusim ho mit tolik,bo vim ze ho dam vecer do pracky,susicky a rano je to ciste, takze zimni obleceni maji kluci jenom po jednom kousku,ale i ostatni obleceni jako jsou teplaky a tricka....s tim ze se to pradlo nici, mam na to teorii kdyz mam susicku tak jedno tricko vyperu za tyden treba 3x a projedu susickou,kdezto predtim jsem to tricko pouzila jenom jednou tydne a pak mi 3-4 dny schnulo :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.