| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

sušičku nemám, tak nějak spolu s myčkou ji nepovažuju za důležitý spotřebič (i když jak koukám, je to asi tím že jsem ji ještě osobně netestovala :-) :-) )

Ovšem rozkládací sušák byl peklo, překážel naprosto všude, zabíral hrozně moc místa (v bytě 60m2). Manžel mi udělal do chodbičky mezi předsíní a ložnicí (kde je ve vyzděné nice i pračka a nad ní police na koše s prádlem a prací prostředky) sušák na kladkách, který stáhnu dolů do úrovně svého pasu a na něj navěším prádlo (mám tam 5x2,5m šńůr v hliníkovém rámu což perfektně stačí na 1 vydatnou várku), pak to vytáhnu ke stropu (přes ty kladky to jde fakt lehounce) a u stropu to nepřekáží v průchodnosti chodby a krásně a rychle to schne, s vlhkostí v paneláku problém nemáme. Vyhovuje mi že to mám hezky při ruce - jen vyndám prádlo z pračky, otočím se a pověsím ho. Vadilo by mi chodit s tím někam ven, nebo do sklepa do sušárny. Jo až budu mít barák tak na zahradu ven v klidu (dokonce jsem si naplánovala v koupelně místo obyč. okna francouzské okno abych mohla hnedky na tu zahradu s prádlem). Ještě bych potřebovala nějak líp pořešit to žehlení, ale v současném bytě to asi nepůjde..... prostě nemám kde mít prkno, a když ho rozložím a žehlím zaberu tím prakticky "celý obývák" (haha asi 10m2) no a mám to tu porozkládané na hromádkách a vypadá to tu jako obr bordel..... v domečku na to budu mít pracovnu (hned vedle té koupelny v přízemí), tam to budu moct zavřít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.