Doufám,že je malá v pohodě. Mě nedávno přepadl patnáctiměsíční syn z postýlky,máme jí danou úplně dole. Netušila jsem,že tam za ním vlezla pětiletá dcera a dělali blbosti.Jen jsem uslyšela ránu. Konzultovala jsem to s naší paní doktorkou a také mě uklidnila, že ve většině případech se nic nestane. Malého jsem sledovala a choval se naprosto normálně,takže jsme nakonec nikam nejeli. Je to otázka vteřiny a podle mě není v lidských silách tak živé děti jako mám doma uhlídat 24hodin denně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.