Já beru děti na vodu os 18ti měsíců, ale na kanoe na řeku - břeh utíká, je se na co dívat, v nejhoršim lze zastavit a proběhnout se po břehu. Oba mívají kvalitní vesty, s límce a zavazováním mezi nohy (ted je jim 6 a 7) Do veslice na dve hodiny a na hlubokou přehradu bych nevlezla ani já. To není projížďka, to je otročina. Dítě bude čučet na hladinu a nudit se, bude se chtít koupat - pusíš ho, když si představíš, že má pod sebou třeba 10m vody?. Půjde do vody sám nebo s někým? A jak potom zpátky na loďku? To taky neni sranda, vylézt z hluboký vody. Já bych do toho nešla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.