| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám skoro 6-ti letou dceru...a dneska už z ní opravdu nemůžu...Je to absolutně nepotrestatelné dítě. Nefungují na ní zákazy ani příkazy...prostě nic. Dneska dostala zákaz odpoledne jít s tátou ven...chvíli se na zemi zmítala vzteky, brečela, vzlikala, prosila tátu ať na ní počká venku že za chvíli přijde......když odešel, dostala záchvat breku kdy už pomalu lapala po dechu...za cca 10 minut chodila po bytě jako by se nic nestalo...byla miloučká, samé maminečko sem maminečko tam....ale za chvíli je na mě stejně drzá jako předtím a ještě mi třeba i řekne že stejně ani ven nechtěla....
Už opravdu nevím co s ní...
Není taková pořád...dokáže být tak hodná milá. Máme 7-mi měsíčního kluka a na něj je hodná a miluje ho, pomáhá mi..už se i naučila že někdy prostě zapomenu třeba vlhčený ubrousky a tak mi je sama donese dřív než si stihnu uvědomit že je nemám.....ale občas jí prostě rupne v bedně a chová se jako spratek. Navíc říká že je hnusná a blbá holka...ale to jsme jí my nikdy neřekli, ani jsem jí nikdy neřekla že jí nemám ráda protože to není pravda...ale ona nám to říká každou chvíli...řekne nám že nás nemá ráda...a za deset minut chodí a říká nám jak nás strašně moc miluje.....
Fakt už nevím co s ní. Už jsme byli v PPP a tam nám řekli že máme být důslední a prostě vytrvat že prej jí to přejde....já už tom přestávám věřit..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.