Já tě nechtěla vyděsit. A moje dcera kolem 4 let měla taky dekedentní období. Říkala "jsem fuj, jsem bobek" a když jsem jí ujišťovala, že je moje milovaná holčička, jen namítla "nejsem holčička, jsem kakání a čůrání a fuj". A to je jinak celkem hodná. Teď je tedy také problém jí potrestat, ale je jí 10, tak to přičítám pubertě. Ale takhle na mě neštěkala a nekopala do mě nikdy. Spíš je jí te´d všechno fuk (učení, ztrácení věcí,....)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.