| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nj, když to mě dokáže na těch příbalových letácích dostat - vezmu si prášek na bolest hlavy, a vedlejší účinek (jeden z mnoha) je, že mě po tom může bolet hlava...... tak to máš prašť jako uhoď.

Jednou jsem se takhle rafla s doktorem, dal mi recepis ať si vyzvednu lék, že mi ho bude injekčně dávat (po vysazení Depo-Provery jsem rok neměla menses, tak nějaké hormony pro nahození MS a cyklu vůbec). No a to jsem si příbalový leták pročetla a hlavním vedlejším účinkem byla neplodnost..... jelikož jsem cyklus potřebovala k otěhotnění, ptala jsem se ho jestli je opravdu nutné aby mi to dával. Dost jsem ho vytočila poznámkou "ale já jsem četla v příbalovém letáku......", to na mě řval že "pacienti nemaj co číst příbalový letáky" a jestli "zpochybňuju jeho lékařský vzdělání"...... tak jsme se teda dost rafli, no nenechala jsem si je dát, ať mi nejdřív vymyslí nějakou šetrnější metodu a když to neklapne tak pak že si pro to přijdu. No pak to teda skousnul, napsal mi tři bylinky a po měsíci pití se mi tělo vrátilo do normálu a od té doby normálně menstruuju a počala a porodila jsem druhé dítko. Takže na ty hormony nakonec nedošlo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.