| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Protože já i můj mladší bratr jsme byli takové děti, na druhou stranu, moje matka byla v tomhle geniální vychovatelka. Nikdy nás "nezahnala do kouta", neponižovala nás... pro mě bylo nakonec nejhorší vidět, že je smutná, nebo že se za nás stydí.

Má dcera je taky taková, řekla bych, že ještě divočejší, ale pro mě je to normální, v naší rodině je to běžné :) Poslouchat nebude nikdy, my taky nikdy neposlouchali, mnohem lepší bylo přesvědčit nás, že to tak sami chceme :)
Ad fyzické tresty - nefungovaly by, pro mě fyzický trest neexistoval, jen rvačka. Kdyby mě někdo poslal do kouta, napřela bych všechny síly, aby si to pořádně vyžral, včetně pohanění jídla, "odepření lásky", a kdejakých citových podpásovek. Dítě nemůže nad dospělým vyhrát čestně, "konfesními zbraněmi", tak volí ty, které má. Hysterii, vydírání, bojkot... a protože to aplikuje na člověka, který ho miluje a má samozřejmě zábranu mu ublížit, tak může klidně i zvítězit a pak nastává opravdový problém. Imho je nesmyslné hrotit konflikt až do krajnosti, obě strany na to doplatí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.