| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

35 - 5,5 - 2 - roky. Ja, moje dcera, muj syn.
matkou jsem jiz sestym tokem. Sve deti miluji a dovoluji si rici, ze jsem dobrou matkou, i kdyz mam nekdy nervy v kyblu. Mam zdrave deti, inteligentni, zvidave. Takove ty, ktere nikdy jen tak nesedi v koute, ktere si vse musi osahat, zkusit a prozkoumat. Jsem pysna a nekdy uz na ne nemam silu.
Krome toho, ze jsem matka, jsem taky manzelka, uklizecka, kucharka - vsak to znate a taky ucitelka. Tech necelych sest let sveho materstvi rozhodne netravim pouze doma s detmi- taky ucim - na volne noze - abych si privydelala a nezesilela. Jelikoz jsem si neplatila zdravotni pojisteni, byla jsem nucena vzit ctyrletou materskou...jinak bych vzala dvouletou.
Krome vsech tech roli jsem taky clovek, ktery ma sve potreby a zajmy. Jiz sestym rokem travim cas na detskych hristich, stavim domky a garaze z lega, umim nescetne rikanek a pisnicek atd...znate to. Po mesici stravenem vemli intenzivne s detmi na dovolene uz mam DOST. Chci se zase v klidu naveceret, precist si knizku, zajit do kina, delat veci, ktere bavi me ! A pozor, to nejsem ta matka, ktera nikam nechodi a jen sedi doma, ale moc malo. K jadru veci - dospela jsem k nazoru, ze muj dvoulety klucik pujde do jesli - kolektiv mu prospeje, je velmi komunikativni a ja se treba doopravdy nezblaznim. Na nasi novou baby sitterin si maly nezvykl, nema ji rad a v jeslickach se mu treba bude libit vic...ALE - kdo si vymyslel to debilni omezeni pet dni v mesici spadl na hlavu ! To nepomuze prece nikomu, dite si nezvykne na rezim a matkam tech par hodin taky nevytrhne trn z paty. Nerada ozelim tu ubohou materskou , budu si muset platit zdravotni i socialni - ale v zajmu zdraveho rozumu jdu do toho !
Proboha matky, jak to delate, ze vydrzite tak dlouho byt s detmi doma ?
Kdyz uz jsem studovala, neco umim, tak prece nemuzu tvrdnout x let doma a zakrnet ? Ja mam pocit, ze se uz nemuzu podilet na jinem rozhovoru nez o detech !!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.