Omicko, já Tě chápu, na Tvém místě bych postupovala stejně. Já jsem měla jako dítě náhradní babičku na hlídání (místo jeslí). Spolklo to sice třetinu rodinného rozpočtu, ale zachránilo mi to 2 roky šťastného dětství. (Opravdové babičky fungovaly jen během víkendů a o prázdninách, ale bydlely dál.) Přeju Ti, abys nějakou milou náhradní babičku našla. Ony jsou na světě ženy v opačné situaci. Buď mají vnoučata daleko, nebo se s nimi nestýkají, nebo žádná ani nemají a touží po nich. Jedni příbuzní měli kdysi takové sousedy. Vlastní vnoučata neměli a pak se někde seznámili s rodinou bez prarodičů a vyšlo to. A kromě toho si myslím, že dítě ke zdravému rozvoji potřebuje pravidelný kontakt s lidmi všech věkových skupin.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.