| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Syn taky nemluvil, i když teda trochu víc než tvůj. Ted mluví víc, ale jen dvouslabičná. Byli jsme na foniatrii, kde z něho málem udělali hluchého a kuchali ho :-(. Naštěstí tam podruhé byla jiná doktorka. Takže sluch má v pořádku. Nech ho vyšetřit na sluch na ORL (to byl už ve dvou letech). Poté následovala logopedie (na neurologii to prý není, protože se všem zdál naprosto v pořádku) a prý má blok. Od té doby co mu neříkáme "řekni, mluv", nenutíme ho odpovídat, chválíme za všechna nová slovíčka, celkem se s ním dorozumíme. Ve školce mluvil jen s někým a ještě k tomu s učitelkou z jiné třídy. Ale nikdo problém neměl. Jen semtam některý chlapeček pronesl nějakou poznámku. Semtam mě to mrzí, ale čím víc jsem v pohodě já, tím víc mluví malý. Mluví už i u rodičů, kde donedávna neřekl ani slovo. Prostě přestali na něho tlačit a normálně s ním komunikují. A některé děti si ani nevšimnou, že mluví hůř, prostě spolu komunikují (nechápu podle čeho s někým mluví a s někým ne). Já bych zašla na tu logopedii (ke klinické logopedce), ona pozná co je potřeba, mají opravdu velké zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.