Taky mě to nepřekvapuje. Koncem září už vždycky skřípu zubama, když mi tohle dotáhne drahoušek z lesa, neb to není kam dávat a hub jsme přežraní (a to z nich dělám asi tak 30druhů jídel
)
A co s nimi?
Většinu mrazím (když jsou lišky, tak vcelku, je z nich vynikající tokáň s hovězím) a jídla:
SMAŽENICE
ŘÍZKY
NA MÁSLE A KMÍNĚ NA TOPINKU S ČESNEKEM + POSYPAT SÝREM (ale na to jsou lepší masáci)
KULAJDA
BRAMBORAČKA
BÍLÁ HOUBOVKA SE ZTRACENÝM VEJCEM
DTTO NA KYSELO
OMÁČKA S HOVĚZÍM
DTTO NA KYSELO
TOKÁŇ
RAGÚ
RIZOTO
TĚSTOVINY
ZAPÉKANÉ TĚSTOVINY
HOVĚZÍ NA HOUBÁCH S RÝŽÍ
PALAČINKY S HOUBAMI, HRÁŠKEM A SÝREM
PALAČINKY S HOUBAMI A ANGLICKOU SLANINOU ZAPÉKANÉ
HOUBOVÁ PIZZA
a nevím, co všechno ještě