Tak plácat takto malé dítě by mě ani nenapadlo. Jinak já vždy nedomlouvám, na to není vždy ani chuť, ani čas, ani mentální vyspělost dítěte - sama mám dvouletou dceru a opravdu s ní sáhodlouze nediskutuji nad důsledky jejích počinů. Snažím se mluvit v jednoduchých větách, pokud je jasné, že nezabere, prostě jí v dané činnosti zabráním. Ze sporáku sundám, u silnice popadnu a nepustím. Atd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.