| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jo tak to je super tema ~t~. Je mi lito, ale vystihla´s to naprosto presne. Ocistec, kterej stoji za to... to si musim zapamatovat...
Ale nee, ted to zkusim vazne. Ja pred detmi z toho mela desny strach, nikdy jsem nebyla typ kvocna nakukujici od dvaceti do kazdyho kocaru. Nikdy to nebylo jako ze deti nechci, ale tak nejak ani chci;). Tezko se to vysvetluje. Pred porodem jsem se desila probdelych noci, ani chvilky pro sebe a tak ruzne toho vseho, co zrejme slychavas a cos sama taky zminila. Realita je presne takova, jake jsem se bala. A jaky je z toho zaver? Ten, ze tim, ze jsem jsem nemela ruzovy brejle, tak nenastalo ani zadny rozcarovani, jako u spousty mych kamaradek, ba naopak - spis si rikavam, ze to neni tak hrozny, resp. to nejdulezitejsi: ono v tech svych obavach pred ditetem jaksi abstrahujes LASKU k tomu diteti. A to se neda popsat, to tam pak proste je a tudiz vsechny ty utrapy, ktery znej tak hrozne ("rok a pul jsem nespala v kuse dyl jak tri hodiny"), maji tak nejak obrouseny hrany ~d~.
Ale neboj, to das ~x~. Podivej se na muj nick - jdem do toho podruhy (a zas z toho mam hruzu ~t~).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.