| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Doktorka nepřišla na nic,ale nemám jí to za zlé - je to přece jenom dost složitá dgn.Já neměla zkušenosti,které mám nyní,tak jsem čekala .... tříletá prohlídka - nemluví,no je to divné,ale počkáme.Půjde do MŠ tam se rozmluví (houby s octem) ze školky nás do měsíce vyhodili (tedy jsme se !domluvily!že odejdeme )... vyšetření spousty,všude krčení rameny,pro někoho nevyšetřitelný,jinde žádný závěr .... až jsme dorazili do Krče,ale to už mu bylo 4a1/2 roku pak ho další rok vzali do logopedické školky.
Kdybych začala ve 3 letech,mohl jít do speciální (logopedické) školky o rok dřív a pravděpodobně bychom byli jinde,protože ten rok ve školce mu dal hrozně moc.Bohužel ..... jsem jenom laik a tak lítám od čerta k ďáblu,pokud bych nenarazila na podobně "postižené" maminky tady na rodině (diskuze poruchy komunikace) kdoví,kde bychom teď byli.
Proto doporučuji včasná vyšetření,i kdyby byla zbytečná - protože mám tuto zkušenost. A bez papíru s dgn. se nikam nepohnete (nevzali by ho ani do té školky) a na všechna vyšetřaní se čeká měsíce i více než půl roku.Tak proto,kdo nezažil nepochopí.
Stejně tak nepochopíte ten pocit mámy na hřišti,když vašemu dítěti někdo říká ,že je blbé a stejně tak ten pocit děcka v kolektivu,když si s ním nikdo nechce hrát,protože mu nerozumí nebo když mu děti dělají naschvály,protože je jiný ... já to ve školce zažila,protože jsem s ním chodila do té první (normální) abych jako viděla,že to s ním prostě vážně nejde a lepší,když půjdeme pryč.
Tož tak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.