Jani bude líp
vím že se to lehko říká, já jsem taky stresáč, hrozně se vším nervuju a manžel je zas flegmouš a nic neřeší.. .(
byli jsme na tom příšerně předloni - malé byly necelé dva a synovi 6, bylo to hrozný, trvalo to skoro rok, neměli jsme takměr za co jíst. Manžel měl na mzdě exe nebudu rozvádět proč, byla neoprávněná, rok mu strhávali peníze a dva roky se vlekl soud. Peníze nám vrátili až letos v únoru, katastrofa, nikoho nezajímalo, že má doma dvě děti, co potřebují jíst a manželku na RD.
Pro mě to bylo ubíjející, když jsem na začátku měsíce zadala do účetnictví co dělám příjem a viděla konečnou částku na jídlo, bylo mi do breku. Hlídání jsme žádné taky neměli do toho jsem v noci 10x a vícekrát stávala k mladší.
Všechno jsem to ustála, byla jsem pevná, řešila to operativně, tu mi mamča donesla kuře, támhle jogurt pro děti. Šetřila jsem kde se dalo a i něco málo jsme si půjčili, abysme fakt se nešli napást. Ale příbuzní nejsou movití.. takže nebylo moc co si pučit. Nakonec nám na poslední tři měsíce vytrhl trn s paty kamarád, co nám půjčil asi 30.000 Kč abysme měli za co jíst, než ta exe skončí.
No nicméně tři měsíce potom, co jsme se dostali z největších sraček jsem se já zhroutila. Prostě to vypětí na mě dolehlo a já měla půl roku velké problémy s tlakem, který mám normálně hodně nízký, ale lítal mi do nepředstavitelných výšek a skončila jsem na práškách.
Dnes se tomu směju, ale bylo to hrozné období a nerada bych to znovu zažila, takže ikdyž nemusím, stále víceméně škudlím a vytvářím rezervu pro stříčka příhodu, až tím manželovi lezu na nervi. Ale on člověk opravdu neví.
Jo já v té době zrušila manželovo penzijní, bylo na něm 30000, ale trvalo 6 měsíců než nám to vyplatí. Na místě tvého muže bych z ing konta ty prachy vybrala. Pro nás vždy byly přednější děti.
Držím ti palečky, abys v sobě našla sílu, já měla kolikrát chuť to někde naprat autem, ale měla jsem už dvě děti, jako máš ty a oni mi dávali sílu. Vím že seš vyčerpaná a asi protivná i na děti a pak si to asi vyčítáš, ale opravdu bude líp a děti ti to odpustí, mají úžasnou schopnost regenerace a odpouštění, mnohem větší velkorysost než dospělí.