Přidat odpověď
Ahoj holky, tak tu tak čtu a napadá mě, jak vyřešit výchovu u nás doma..Máme 3letýho kluka, hoodně živého a neposedného :o) Je to osobnost už od narození. Ale zpátky k výchově - nemůžu prostě donutit partnera k tomu, aby mu na ten zadek a přes ruce nedával, že to nemá smysl, akorát se rozeřve a na truc to udělá zas...já naopak razim cestu vysvětlovat a vysvětlovat a pravidlo 3x a dost - tzn. že když má něco udělat hned a nechce se mu, řeknu to 1., po druhé a potřetí a pokud se nic neděje - podle situace jsou i následky. Prostě se mu snažim vštípit to, že za své činy musí nést následky. Musim se přiznat, že mi nervy taky ujedou a přes zadek dám - tak 1 za měsíc..:o)Spíš se snažim kritickým situacím předejít. Partner tuto výchovu nerespektuje a prostě malý dostane na zadek, pak utíká za mnou..tak a co já na to? musim stát při tatínkovi, ale soucitím se synem, že to kolikrát byla zbytečná fakcka..na to partner řekne, jak tu někdo psal, že z něj bude akorát tak rozmazlenej kluk. Nemáte některá z vás s rozdílným pohledem na výchovu zkušenosti, jak byste to řešily? Dík moc a omlouvám se za tak dlouhej příspěvek :o))
Předchozí