Stáňo - není hezké - já to na jednu stranu chápu, oni musí - i když jsem to nečekala, jela jsem tam naivně, že mi malý spadl a s tímhle na mě druhý den vyrukovali, byla jsem zaskočená, ale ano bránila jsem se - v tomhle mám svědomí čisté (kromě toho, že jsem ho neuhlídala) Ale spíš, ve mně zůstal velmi špatný pocit z toho, jak se se mnou pan doktor na chodbě plné lidí rozloučil, z toho je mi hrozně ještě teď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.