| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem tam šla poprvé, tak pár dní po cytologii mi napsali mail, že mám po zákroku špatné výsledky a ať okamžitě zavolám. Žádný zákrok jsem neprodělala, tak jsem tam celá zmatená volala. Řekli mi, že se asi spletli, nicméně že výsledky mám špatné, že mám askus a ať si přijdu pro léky. Na mou otázku co to je mi sestra nepříjemně sdělila, že askus je askus a ať si přijdu pro léky. Když jsem tam přišla, tak mi řekla přímo paní doktorka, že kvůli špatným výsledkům musím za tři měsíce, to znamená za čtyři nebo za pět (!!!) přijít ještě jednou. (pak když jsem tam přišla, tak se mě ptali, proč jsem přišla tak brzo).

Antikoncepci mi napsali vždy jen na tři měsíce a po třech měsících jsem opět musela běžet na polikliniku pro recept a byla jsem víceméně nucena koupit si ji s příplatkem přímo u nich, protože mě vždy upozornili, že pokud chci jen recept, musím dlouho čekat v čekárně, zatímco krabičku mi prodají hned. Když jsem tam byla poprvé, platila jsem 300 kč za ultrazvuk a jednorázové nástroje a nedostala vůbec účet.

Vrcholem bylo, když jsem chtěla udělat preventivně testy na pohlavní choroby s tím, že si je klidně zaplatím a doktorka mi odmítla napsat do žádanky test na HIV, protože nejsem těhotná (přestože jsem jí řekla, že ho zaplatím). V laboratoři jsem se tedy dohodla s laborantkou, že mi ten test vypíše na zvláštní žádanku a v hotovosti ho rovnou zaplatím. A když jsem příště přišla k doktorce, tak po mě chtěla ten test na HIV zaplatit, přestože jsem ho už jednou zaplatila a ona mi ho odmítla napsat. Musela jsem po asi čtyřech měsících shánět účet z laboratoře.

Já jsem s nima skončila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.