| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

přesně tak! radši odejít středem, zachovat si hrdost, bolest totiž prožíváš tak jako tak z té zrady a toho všeho hnusu, to nikdy nepochopíš, proč to ten chlap moh tobě udělat, když ty jsi byla právě čerstvě po porodu, jak moh jinde... Já sice nejsem v tvojí situaci, ale dokážu se do ní vžít. S dítětem odejít je těžký. Mě bylo 14 když se máma rozvedla. A do teď jsem ráda a nikdy bych jí nevyčetla, že se konečně po mnoha letech podvádění - tak to bylo- postavila na nohy, řekla konec a rozvedla se. Sláva! Podle mě, takovej chlap si to jedině zaslouží. Žádnou šanci. Že máš finanční obavy - ty máme všichni. Takže to vlastně není úplně ten hlavní argument. Souhlasím taky s tím, co napsala Cobra. Zachovej si hrdost, udělej co cítíš, co musíš, nebude to jednoduchý, ale ten nahoře se o tebe postará a pošle ti někoho správného do cesty. Než strávit život s někým, ne, pardon, vedle někoho, kdo za to nestojí. A bohužel to žádná z nás nikdy dopředu neví, jak se ten náš jednou vybarví. Takže jestli v sobě kouska hrdosti dokážeš najít, tak pak by sis měla uvědomit, že člověku který roky lže a podvádí je lepší drahocenou důvěru už znova a znova nedávat. Hodně štěstí!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.