Přidat odpověď
Vim o jednom pripadu z minulosti - spoluzacka ze zakladni skoly mela take dost velky flek v obliceji, kolem oka a po celem jednom spanku. Protoze za naseho detstvi (70./80. leta) to doktori asi resili jeste min a naprosto bezne se prave rikalo, ze je to z toho leknuti v tehotenstvi, tak ji nikdo tehdy nic neporadil, jen ze ma pockat do dospelosti, az prestane rust, a pak jit na plastiku. Tak taky udelala a cca ve 20. si to nechala odstranit. Co vim, tak vubec zadne jine postizeni nemela, tak snad na tom budete i vy podobne.
Moje dcera ma na zadech taky takovy cerveny flicek - pri narozeni asi velikost petikoruny, vevnitr jakoby cervene tecky, takove zilky nebo jak to mam popsat. Po porodu v Podoli nam rekli, ze se to bude zmensovat s tim, jak roste a ze to zesvetla. A ze je to vlastne varianta toho ohne, akorat hodne mirna. Jina doktorka nam zase rekla, ze je to benigni nadorek z krevnich vlasecnic nebo neco takoveho, pry se to taky neresi a nic to neznamena. Ja sama mam takove tecky tu a tam na nohach, ale jen jednotlive. Nevim, jestli je to dedicne, mozna ano. Blize jsem se po tom zatim nepidila. Preju at je to u vas jen kosmeticka zalezitost!
Předchozí