Osobně je mi spíše na blití z těch ženských, které pro hrubý slovník nejdou daleko. To si říkáte matky? A to se pak člověk diví odkud to ty děti mají.
Zakladatelko s milencem tady na rodině neuspěješ, žádná vdaná žena bez problémů nebo naopak s problémy (např. zahýbající manžel) ti k nevěře požehnání nedá. Nikomu nevěra druhého nemůže být příjemná.
Odpověděla jsi si sama už při založení tématu. Kup něco, co jeho žena neidentifikuje jako darek od milenky - výlet,večeři apod. Nač tou nevěrou ubližovat a zasahovat a rozbíjet rodinu.
Já sama s nevěrou nesouhlasim, ale nebudu ti nadávat, protože mě jsi nic zlého neprovedla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.