ňák mi pokulhává paměť na moje trapasy
ale když píšete o té sukni.... na maturitním plese jsme měli "kulturní vložku" a sice malou módní přehlídku (jedna spolužačka dělala modeling, tak to zajistila). No a přestávka, připravovali si "molo" (běhoun), muziku atd, a pochopitelně se chodilo houfně na záchod. A jedna spolužačka, vycházejíc z toho záchoda, dostala nápad projít se po tom červeném koberci aby si jako taky trošku užila té slávy, tak šla, nakrucovala se, hihňala se.... a celý sál se řehtal, páč si zapoměla zapnout nebo aspoň zastrčit body, takže jí ze sukně koukal "krokodýlek"
No frajerka
Já jsem se teda vlastně taky efektivně ztrapnila, v práci nám smontovávali kancelářský nábytek, který jsem já objednávala pro všechny kanceláře, takže jsem ty dva montéry měla tak trochu nastarosti, ovšem dohadovala jsem to po telefonu s jejich šéfem. Něco nesouhlasilo, volám šéfikovi nábytkářů, vysvětlím, on "jo, tak dojděte za tím vysokým blonďákem a řekněte mu to tak a tak". Jdu za těma dvěma, jeden střední postavy, hnědé vlasy, druhej děsnej prcek a černé vlasy. A říkám jak jsem koupila: "Váš šéf říkal, ať vyřídím vysokýmu blonďákovi že......" no ten malej začal rudnout, díval se na mě jak tři vrahouni v jedný houni..... až poté mi došlo co jsem to plácla.... no a šéfik se pak určitě zasmál jak jsem krásný telátko a sežrala jsem mu to i s navijákem.