Je se to tu hezky včera rozjelo já jsem padla do pelechu
Když mi bylo cca 13let převlíkala jsem se do pyžama večer a někdo zvoní tak seběhnu jen v kalhotkách v domění,že si táta zapoměl klíče.Seběhla jsem schody dolů drapla za kliku a zase letěla nahoru v půlce schodiště jsem se zastavila otočím se a on kolega od táty z práce fešný mladý kluk no myslela jsem,že se hambou propadnu a on koktal už ani nevím coNo dokážete si představit jaký trapas to v mém věku byl No on to pak ještě líčil tátovi a nařehtali se pěkně a prej ze mně bude kus no kdyby mně viděl dneska
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.