Já peču klasiku od babičky: -vepřovou krkovici,búček,plecko-rozkrájím na kusy asi púl kilové naskládám do kastrolu a zaleju vodou do které rozmačkám česnek a osolím tak aby chutnala hodně slaná a česneková,maso musí být celé pod vodou,nechám v lednici aspon do druhého dne,pak dám na plech,podleju tou vodou,dám cibulku a posypu kmínem,peču zakryté na 170 a ke konci odkryju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.