| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Carmen mě moc neoslovila. Připadalo mi to nevyrovnané. Jako show kolem Bílé.
Pokud by byly lístky, výborná představení jsou Hrdý Budžes a Oněgin byl rusák. Oboje se hraje v různých divadlech v Praze, Budžes i v Příbrami. Kdo má rád Kaisera a Lábuse, bude se mu líbit Don Quijote v Kalichu. Taky v Kalichu se mi moc líbilo Je úchvatná. A naopak nelíbilo Na hniličko. I když to se spousta známých to chválilo.
Dvakrát jsme byli na Ženitbě. Na Jezerce se nám moc líbila, ve Vinohradském nás otrávila.
Nedávno jsme byli ve Stavovském na Donu Juanovi. V hlavní roli Donutil. To bylo tak strašné, že mě nenapadá žádné přirovnání. Zrovna tak mě zklamala nová Rusalka v Národním. Byla by dobrá se zavřenýma očima. Výprava to pohřbila.
Labutí jezero se nám mnohem víc líbilo ve Státní opeře než v Národním.
Dvakrát jsme viděli Alia Minore na Zábradlí. Jednou s převorem Siostrzonkem. Ten byl opravdu výborný. Ale po smrti Smoljaka se to už asi hrát nebude.
U Cimrmanů je taky spolehnutí na dobrá představení. Jejich i na ta, co u nich hostují. Jednou jsme tam šli na Čtyři vraždy, ale byla změna představení. Kladenské divadlo - Jaromír Jágr, kladeňák. Většina lidí vrátila vstupenky, tak nás bylo v hledišti míň než na jevišti. Blbost, ale báječná. Fakt jsme se u toho srdečně bavili. A shodou okolností jsme to viděli den před tím, než jsme odjížděli na mistrovství světa v hokeji do Německa. Ještě celou dobu šampionátu nám vydržely hlášky z tohoto představení.
V Braníku dávají dost pohodovky a není problém tam sehnat lístky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.