| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě to přijde v pohodě, osobně bych z toho vyhodila ty dvoje sledování DVD, a malému místo toho četla, zpívala nebo ho posadila vedle sebe s pastelkami a papírem - to se dá zvládnout i při práci na PC. Máme takhle asi 20 knížek s říkadly a písničkami, člověk už to zná zpaměti, takže může pracovat a zároveň "číst". Nejde to u psaní mailů, ale u pasivního čtení na PC to je v pohodě.
A nevím, jak jste dlouho venku, ale pokud chodíte na nákup pěšky, tak se to určitě hezky natáhne.

My to máme tak, že vstáváme v 5:50, když nemůže manžel tak před sedmou odjíždíme se staršími do školy a školky (MHD+ pěšky), pak to akorát tak vyjde se vrátit zpět, nakoupit, uvařit, spát. Po spaní jdu v 15 hodin zase pro děti, odpoledne jsme podle počasí buď venku nebo doma. V mezičase čteme, zpíváme, hrajeme na klavír, kreslíme nebo skládáme puzzle apod. Je hodně her, kdy už mě malý nepotřebuje, rád si třeba tahá kačenu nebo jezdí s autíčkem. Také mi pomáhá s domácností - vytahuje prádlo z pračky a sušičky, uklízí příbory z myčky apod. Budou mu za měsíc 2 roky. Na nákupy, poštu apod. chodí pěšky vedle kočáru. Pracuju na PC z domova, takže se už naučil, že někdy se prostě maminka neruší, ale to mu musím najít zábavu. Když mám doma všechny tři děti, tak se docela zabaví sami i s tím nejmladším.
Večery jsou stereotyp - v 18 večeře, pak umýt, do pyžama, Večerníček, do 19:45 čteme (každý chce svoji pohádku), nejpozději ve 20 zhasínám. V létě to bylo volnější, teď jak začala škola, musíme večerní režim striktně dodržovat kvůli brzkému vstávání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.