| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

U nás: ráno v šest vstáváme, nachystám mu mléko, zatímco pije, chystám snídani a svačinu manželovi a staršímu synovi. Poté snídám, a se mnou syn. Pak trochu pouklízím byt, a jdeme ven, nebo si spolu hrajeme - stavíme, čteme knížky, malujeme. Mezi devátou a půl desátou spolu svačíme. Pak si opět hrajeme, a v deset hodin uspávám. Poté co ho dám do postýlky, já většinou vytřu - tím zbyde čas, než to uschne na PC. Nato dělám oběd, syn se většinou po hodině nebo hodině a půl vzbudí, buď mi ,,pomáhá" vařit, nebo už se pomalu chystáme pro staršího syna do školy. Uděláme si rovnou procházku, vyzvedneme školáka, a jdeme domů. Poobědváme, syn si hraje a blbne se starším bráškou - já si dávám kafe. Pak si buď s něma hraju, nebo si mladší hraje sám, a já se starším dělám úkoly. Třikrát týdně jde starší na trénink, kam ho většinou vodíme. My se mezitím couráme povenku, nebo jdeme pomalu domů - záleží na počasí, a jestli vyzvedne staršího manžel. Doma si opět hrajeme, nebo si kluci hrají spolu. Hromadná večeře. Večerníček, šťasných deset, koupel, mléko a uspávám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.