| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dcera, plně kojená, tři měsíce kakala několikrát denně jako každé jiné miminko a pak z ničeho nic přestala, bylo to před vánoci, já šílená hrůzou, valila jsem k dr a tam mě ujistila, že je to v pořádku, jen kdyby to bylo opravdu dlouho nebo měla velké bolení, tak přijít. Dceru bříško nebolelo, všechno mlíčko spotřebovala, přibývala na váze rekordními skoky a kakala jednou za týden, možná by jí to trvalo i dýl, ale já jsem to většinou po tom týdnu už nemohla vydržet, takže - bylo to vždy v neděli - jsem jí zahřála bříško, namasírovala pupíkem, lehounce pomohla rourkou a malá se vykakala. A tak to trvalo týden co týden až do příkrmů. Mimochodem doted není moc kakací, když se vykaká každý den, tak mám velkou radost, je spíš zácpová.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.