| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moc sem nepřispívám, protože není prostě čas. Ale po přečtení názorů, jaká je to oddychovka a jednodušší mít dvojčata než děti blízko za sebou musím reagovat. Mám Dvojčata o rok a třičtvertě mladší než můj prvorozený syn a péče o dvojčata (hlavně malá miminka- ta moje byla dost ubrečená)se s péčí o staršího (ktérému se už dalo ledacos vysvětlit, kreslit si s ním, apod)+ jedno mimino k tomu, které jsem šoupla do šátku...nedalo porovnat. Byla jsem opravdu chodící mrtvola. Co je to péče o dvojčata si dokáže představit jen ten, kdo je vychovává, ne ten co s nima stráví pár hodin.
CO JE TADY PODSTATNÉ JE TEMPERAMENT DĚTÍ, je samozřejmé, že temperamentnější a trvdohlavější děti potřebují tuny trpělivosti a je to s nima složitější než s dětmi více přizpusobivějšími. Pak je uplně jedno jestli se ty děti narodí hned spolu (temperamntní dvojčata jsou fakt děs) nebo po sobě.
Někam chodit s dvojčaty, když obě naráz prožívají období vzdoru a testují hranice jak divý, je na bednu. U sourozencu po sobě je aspon nadějě, že jeden půjde brzo do školky a mamka si aspon trochu odpocine a vychutná jen jedno dítě. Mě bohužel do státní školky nejstaršího nevzali, tak to řešíme trochu jinak a teprve ted muzu s dvojcaty navstvovat ruzne aktivity. To už je ale jiná kapitola...
Jinak přeji všem maminkam hlavně zdravé děti!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.