Myslim, že je úplně zbytečné se tady vzrušovat, stejně MY s tím nic neuděláme, nic nezměníme!
Myslím, že zrovna já bych si mohla stěžovat a dožadovat se úlev, ale k čemu by mi to bylo? A prosit se někoho? To už vůbec! Máme trojčata a k nim o 2 roky staršího kluka a co mám dělat? Prostě se nějakým způsobem musíme postarat.
S bráchou jsme byli od sebe o 12 měsíců a mamka si taky nikdy nestěžovala, nebyly dvojkočáry, navíc byl často výtah pokažený, tak se musela tahat se dvěma malýma dětma a nákupy sama do 5. patra...
Nespravedlnost tady byla a bude, jen my s tím bohužel nic nenaděláme. Hrozně mě baví, když nás srovnávají s Evropou a předhazují nám, jací jsou dajní
Tyhle kecy mi vadí! Jinde sice neexistuje rodičák, ale zase stát přispívá na děti po dobu X let, tady potřebují, aby se děti rodily, ale dají prd! S jedním rodičákem za 3 děti jsem se smířila, nic nenamítám, ale aby nedali ani porodné? A o narození vícerčat už ani nemluvím. Já už mám naštěstí tohle období za sebou, ale držgrešle náš stát je.