Toni, mě ty injekce píchal manžel. Hormony do bříška i potom Agolutin do zadku na udržení. A zvládli jsme to v pohodě. Při druhém pokusu už jsme měli syna, takže jsem nemohla ráno vstávat o půl 6 abychom ho nepobudili. Takže injekce do bříška jsem si píchala sama. Nemyslela jsem si že bych to zvládla ale úplně v pohodě. Injekce na udržení jsme pak začli píchat místo ráno večer a bylo to. NEMUSÍM PODLE NICKU DODÁVAT ŽE DRUHÝ POKUS UŽ NEVYŠEL :-( Ale syn má příští víkend 3 roky, takže slavíme a jsme rádi že to tímto způsobem udělat jde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.