moje máma taky klukům vnucovala, že tak velcí se už netulí, ale utla jsem ji a řekla jsem hned, že to není pravda, jsem ráda že se tulí a tulit se budou dokud budou chtít a nikdo jim to nebude zakazovat
nenechej si od ní mluvit do života, jen tě to pak štve, to je k ničemu, nechej ji poznat, že její rady nepotřebuješ a stejně je ignoruješ - jde to, ale je to těžký a to hlavně ze začátku a zvlášť když člověk dlouho ustupoval
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.