Já vím, ale spíše jsem přemýšlela v rámci jako jsou MC. Na to se prý takové normy nevztahují, jen to není dotované a pak je to o "vysokém školkovném". Problém je, že dnes se honosí slovem Montessori opravdu hodně zařízení a ze své zkušenosti mohu říci, že někdy jsem více než překvapená. Tedy negativně, každý si vezme něco ale systémově je to opravdu "tragické". A sama si netroufnu jí učit vše - základy ano, ještě možná psaní později. Navíc jde i o ten kontakt té smíšené třídy, společná činnost a podobně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.