Přidat odpověď
Ahojky,
mám 12ti týdenní holčičku a má problém s bolením bříška. Poslední týden dělá velké problémy u jídla, po minutě či dvou se pustí a už prso nechce, hystericky pláče. Někdy se chytne pokud chvíli počkám, někdy musím stát a pohupovat, někdy musím při puštění dát na pár vteřin dudlík a pak se zase na chvilku chytne a někdy si prostě nevezme už vůbec. Od prvního týdne dávám probiotické kapky, vyzkoušela jsem i baby calm a sabky. Pořád čekám, že se to už zlepší, vždyť příští sobotu má tři měsíce. Bolení má od prvního dne v porodnici, ale nejhorší je to, co teď dělá u toho jídla. Plně kojím, nic jiného jsem jí zatím nezkoušela, zatím má mléka dost, takže je mi divné, že by jí z ničeho nic přestalo moje mléko chutnat.Jí jen 6* za den, v noci se většinou nají docela dobře. Je pravda, že odjakživa hodně hltá a vždycky je nejdýl za 8-10 minut najezená ( z obou prsů). A to je horní hranice, někdy jí i kratší dobu. Doposud prospívala, vážím ji vždy v neděli, ale dnes mám úplně hrůzu, co váha ukáže.Máte, prosím, některá podobnou zkušennost, nebo mi můžete poradit co dělat, aby maličké líp chutnalo?Moc děkuju, Jana
Předchozí