| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám hřbitovy ráda. Nejvíc ty venkovské a pak taky židovské. Spousta z mých "randat" se odehrávala na hřbitovech. Lezli jsme přez zeď a snažili si překládat nápisy na polorozbořených židovských náhrobcích. Hřbitovy mě neděsí, ale respekt tam cítím. S dětmi tam občas chodíme prostě na procházku, zvlášť o dušičkách to má velké kouzlo. Moje děti se smrti nebojí, v podstatě jsou dost nad věcí, až mě to někdy překvapuje. Můj muž teď v září absolvoval operaci nádoru, nebylo to vůbec bez rizika úmrtí, a ty dva starší (11 a 13 let) to v podstatě neřešili. Moc jsem je s tím teda nezatěžovala, ale když se zeptali, řekla jsem jim všechno na rovinu. Prostě si nepřipustili, že by se to stalo. Teď je vážně nemocný můj otec (jejich dědeček) a situace je stejná. A vím, že když by umřel, vzali by to jako fakt. Na pohřeb by asi jít chtěli, dala bych jim určitě na výběr. A tříleťák, ten nechápe nic. Žije přítomností.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.