| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj:-)
Přidám taky svoji trošku do mlýna, i když já jsem vrtaný kvůli speciálním sklům, co musím mít, nikdy mít nemohla, i když bych třeba i chtěla.
Mezi brejlovci kolem mě znám dost lidí, co si na vrtaný taky stěžují, že se uvolňují, nebo že jim to špatně navrtali a do roka to prasklo, a tak.
Asi bych si je pořídila fakt jen po zralé úvaze, která by zahrnovala tyto body
- znám fakt spolehlivou optiku, dobré vlastní zkušenosti/reference, kde není problém s reklamacema?
- budou mi ty brýle fakt slušet tak, jak si myslím? Pokud ti slušely výrazné brýle, jako že jo, můžeš se svými ne příliš výraznými rysy v nenápadných působit nevýrazně, leda že byměly nějaký hezký nožičky - chce to vyzkoušet
- mám druhý brýle, abych je mohla v případě problémů střídat, a mám dost peněz, aby mi nebylo moc líto, kdyby se ta investice do vrtaných nakonec ukázala jako krok vedle?

Však uvidíš, chce to vyzkoušet. Osobně nedám dopustit na půlobroučkový. Doufám, že se máte dobře, často si na tebe vzpomenu, jak asi válčíte, tak se někdy ozvi!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.