Ahoj maminky, jsem teď v situaci ze které nevím jak ven, naše 8 měsíční holčička si najednou usmyslela, že v noci dudlíka jako takové nechce (ani jednoho ze 4 různých typů co doma máme), ale co chce a je pro ní dudlíkem je mé prso... Bez prsa neusne
a když ji uspím a zvedám se, tak musím být hodně opatrná na to, abych ji při odchodu z ložnice neprobudila... Vydrží mi pak spát tak do 1-2 do rána a pak jak se vzbudí na jídlo, tak je to konečná a bez prsa spát nebude... nejí, nepije, jen si tak podudlává
když vypadá že spí, tak se otočím, zakryju prso a doufám, že bude vše ok, ale není
ještě než stihnu zapnout podprsenku, tak začne poplakávat, zesiluje a přidává na intenzitě, během minutky vzbudí snad celý barák... Zkoušela jsem ji dávat čajík i vodu jestli třeba nemá žízeň, ale jakmile zjistí že to co jsem jí dala do pusy není prso, tak začne hystečit
Nechci aby na mě byla takto závislá a jinak než s prsem v puse nedokázala spát
ale nevím co s tím, jak ji to odnaučit
zkoušela jsem i to, že by mi třeba jen spala na hrudníku nebo se tulila, ale jakmile se kvůli oblečení nedostane k prsu, tak je zle. Pokud to obě zvládneme, tak s prsem v puse dokáže spát třeba i 6 hodin aniž by se probudila, to zase jo, ale myslím si, že pak moc kvalitní spánek nemáme ani jedna z nás
Dělají vám to prckové taky? Jak to řešíte nebo ještě lépe, jak jste to vyřešili? Aby se zase vrátili do postýlky a spinkali bez máminýho prsu? Nechci aby to vyznělo že jí to prso nechci dát to ne, tak to určitě nemyslím
Předem dík za rady nebo odkazy na stránky kde se to řeší, bohužel nemůžu nic najít, asi hledám blbě