| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj´ky když jsem byla těhu po třetí měla jsem těhu cukrovku.
Musela jsem si píchat inzulin ráno vpoledne večer jednou jsem si naměřila a to bylo veřer 11.4 ~n~ a jak jswem šla na KO do nemocnice tak jsem si musela i píchat inzulin vubec se to dr nelíbilo a mně taky ne~:( nejdříve jsem si musela píchat 3.3.3 a pak mně to změnila na 2.2.3 a nejdenou se mně to zase zhoršilo a tak jsem si musela začít píchat 6.6.6 a z toho mně najednou nebylo moc dobře furt se mně chtělo spát to trvalo celej den a najednou mně nebylo dobře a tak jsem šla zase ne KO hned jí to řekla co se semnou děje a tak mně to změnila a znížila a pak najednou už ty\ hodnoty šly dolu pokaždé naměřila kolem 5.5 a tak jsem si už nepíchala jen na dietě byla.
A dodržovala to.
V porodnici nejvíce mně naměřili po obědě a to bylo 7.5.Jinak uplně OK.~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.