| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To už vzít zpátky nejde - ale - vzít si z toho něco a říkat to hezký lidem, který tu ještě jsou. Špatný říkáme snadno, to hezký míň....
A jednou jsem četla, že nikdy nikoho nemáme nechat odejít ublíženého...právě proto, kdybychom se už nikdy neviděli....aby si člověk nevyčítal.
Jinak - a z vlastní zkušenosti - truchlíme hlavně kvůli sobě....ne kvůli těm zemřelým.
Ti už jsou jinde.....

A jestli to trochu pomůže - tak něco, co jsem já nevěděla.....tím, že na ty zemřelé (leckdy fakt sobecky - a to taky střelím do vlastní řady) myslíme.....a jakoby je voláme zpátky, vysíláme k nim pořád jakoby truchlivou a negativní energii, ubližujeme....
Člověk má být vděčný za to hezké, co bylo a nechat je jít v pokoji....vím, že je to těžké, ale časem - jakoby plynoucím časem - by to mělo být snadnější.
Protože - a teď vím, že vstupuju na tenký led a nikoho nepřesvědčuju o své pravdě - ti, co už zemřeli před časem, jsou často zas už mezi námi.....prostě znovu narození...a tohle, co produkujeme - ty truchlící a negativní energie, dožene je i tady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.