| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Adino, možná jsi to tak nemyslela, ale tvůj příspěvek mne strašně zabolel.
Mám dva rodiče, oba v podstatě kypí zdravím a to jim je 84 a 85. Jsem strašně šťastná, že jsou tady, že jsou naživu, že moje děti měly možnost poznat jejich lásku a dobrotu, že už se radují i z pravnoučete... A to i přes to, že se museli oni vyrovnat se smrtí svého vnuka, mého synovce, který zemřel v nedožitých dvaceti. Jeho smrt byla obrovskou ztrátou a naši rodinu velice poznamenala. I moje rodiče, pochpitelně. NIKDY bych se ale nerouhala abych řekla - proč on musel zemřít tak mladý a ONI tu pořád jsou.... Zní to strašně zle a promiň, mne se to dotklo....
Jak se smířit se smrtí ale nevím, synovec tu není 10 let, stejně dlouho tu naní můj chlapeček, který se měl před deseti lety narodit a o kterého jsem přišla. Nikdy se asi nedokážu s odchodem těchto dvou lidí smířit. A kdy to přestane bolet nevím, zatím ne, je to teprve deset let.....
Simča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.