Přidat odpověď
Ovino,
promiň, ale toto považuji za tak neskutečný a ŠKODLIVÝ kec, že s touto diskusí končím. Mimochodem že jsi lesba jsem nepsala, ale Ty ve své předpojatosti a homofobii vidíš strašnou homosexualitu číhající na Tvoje duševní zdraví za každým rohem a chystající se Tě vyrvat z Pánovy náruče.
Lesba se z Tebe nestane, když na to pomyslíš. Lesba nejsi ani když se Ti líbí poslouchat muziku pod peřinou s kámoškou. Mimochodem v Řecku je běžnou praxí HETEROSEXUÁLNÍCH blízkých kamarádek chodit spolu i na záchod (do jedné kabinky) a přesto se z nich lesby nestávají. Máš hokej v pojmech a dojmech nebo nevíš co je láska. Protože homosexuálně orientovaný člověk MILUJE člověka stejného pohlaví tak jako heterosexuál miluje člověka opačného pohlaví, v tom homosexualita spočívá, ne v tom, že ho někde obejme nebo tráví čas společně.
Podle Tvé zvrácené teorie je homosexuál a navíc pedofil i můj manžel, když spíme všichni tři v jedné posteli i s malým synem (resp. je potenciální homosexuál každý, kdo se jakkoli dotkne osoby stejného pohlaví)... musím se ho zeptat, jestli ho taky přepadají choutky na chlapečky a jestli neteploušovatí, když je to dneska v módě a když podle Tebe takto homosexuálové vznikají. Asi bych se měla bát, protože třeba se ze mne stane lesba, když obejmu babičku k narozeninám, když podám ruku klientce nebo když se budu koupat ve veřejném bazéně s jinými ženami.
Předchozí