| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

~R^

Mám to jak přeskopírák, co popisovala zakladatelka. Ted´ jsem se celé léto třásla jak rychle stihnou naši dorazit až porodím. Páč muj manžel je pro ně hroznej a kdyby dorazili zrovna v období, kdy tu bude sám s klukem, tak by byl ještě hroznější než hroznej. Vidíme je u nás málo neb nás déli 600km´, ale taky my stačí, když jsou tu na víkend. Ale tentokráte jsem dostala 3 týdny k dobru, tak že spoušt´ po chlapských radovánkách, zatím co jsem byla v nemocnici, a nebylo to tak hrozné, jsem si zvládla sama a pak jsem si sama řekla, proč já tu budu šurovat, jak prdlá, když to stejné nebude dost dobré?! ... a když přijela mamina, tak jsem jí sdělila, že bych potřebovala uklidit komoru, umýt okna a vyžehlit tu strašnou hromadu prádla. Byly jsme tu spolu celý týden, každý den a fakt že to bylo v pohodě. Já jsem jí vždycky pochválila a ona byla št´astná, že mi mohla pomoci a pak to taky vypravovat jak mi pomáhala a já když jsem řekla, že mi to pomohlo, tak celá rodina má po 4 letech od našich handrkovaček klid. A prostě to tak budu dělat ona je takový typ, co potřebuje být vždy za hvězdu, tak at´ je a i manžel to docela ocenil, že mi pomohla a asi i tím, že jsem neremcala a nenadávala na ní a vztahy se pomalu začínají vylepšovat. Zkus se na to sama připravit, že jí nějakou práci prostě dáš...~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.