| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tyto pocity Bůh přidal lidem proto, aby se množili. Ono samo o sobě je to vlastně nechutné spojovat si části těl, kudy lidem odcházejí výměšky a ty partie dost často nevábně voní.- Ovi,:-©

Ovino, jsi nejradikálnější křesťanka bez jakékoliv vůle slepě naslouchající svému režimu věrouky, jakou potkávám. nebo tohle je běžnej prototyp?

ono je snadné doporučit homosexuálům celoživotní sexuální abstinenci, když sami heterosexuálové mají k sexu takhle hnusný vztah, jaký jsem okopírovala výše. Zkus se někdy umejt a nebude ten sex tak hnusnej, smardlavej a neosobní. Někdy je fajn dělat sex pro radost. Pak je z toho někdy i děťátko.~y~

žženo, jsem ráda že tady tomu klerofašismu oponuješ, já už nemohu.

Tak jako jsou bílí naprtosto dementně hrdý na to, že se narodili s tak hezkou barvou kůže a nejsou z nich oškliví cikáni nebo černoši, tak jsou ctnostní katolíci vnitřně pyšní na to že se nenarodili jako homosexuálně orientovaní.
Ježiš to sem ráda že do tý party nepatřim. Maj o Bohu pěkně zvrhlou představu, zneužitou v hnusnou diktaturu. Mám svou osobní silnou vnitřní víru, a můj Bůh teda neni žádnej debil, ale má rád lidi takoví, jaký jsou, a má radost, když mají oni radost, jako jejich otec. ~b~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.