Děkuju všem za odpovědi. Dnes jsem mluvila s mamkou, střecha je teda prý zaizolovaná, tak aspoň tak. Mě hlavně naštvalo to, kde by na to asi podle těch čtyř sousedů ty dvě samotný ženský měly vzít peníze? Ono už teď mamka platí do fondu oprav původní částku (to nevím, kolik je - pár stovek?) + 1000 zvyšovali nedávno a teď by to bylo ještě o prý cca o 1600 víc. Ta forma, jakou to bylo předhozený na schůzi, je prostě podle mě nepřijatelná. Jinak věcem kolem družstva/OV nerozumím, my bydlíme ve vlastním RD, takže jsem nikdy ani nezkoumala, jak to v družstvech chodí. Ještě jednou díky. Iva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.