Přidat odpověď
A inak omluvte moje dnešné vykecávanie, naozaj som to nemala komu inému povedať..
A NAOZAJ NEROBÍM Z BEŽNÉHO VZDORU prípad pre psychologa, to naozaj nie. Keby som robila, som už u neho vo F. dvoch letech najneskor...a s Michalom by som to nafukovala taky, keďže ten obdobie vzdoru - bežné - práve má.
Nejak ma to vzalo. Holky, nechápete (možno Pingoš chápe), ale to je vlastne dobre, pretože to, čím prechádzam s F. už ROKY (nie týdny, nie mesiace) nikomu neprajem.
A už som sa z toho vypísala, tak dám zase na čas klid.
P.S. Ešte ma nasierajú z INg, poslala som doklady na založenie ING KOnta a oni byrokraticky hľadajú problémyx tam, kde nie sú. Nejaká tupaňa (klasicky do banky dohodená predpokladám známymi), čo o veci nemá poňatia - buzeruje. Podrobnosti ani písať nebudem, proste buzeruje a nemá prečo a ani právo vyžadovať to, čo vyžaduje odo mňa, jakožto občana SR! Neskutočné, mala som x kont všade (nejedná sa o žiadne kreditky, půjčky, jedná sa o bežný účet, na ktorom budú čisto moje vlastné prachy) a nikde takáto buzerácia nebola (KB, GE, Raiffeisen, mBank...). Len u ING. Jestli nesklapnú, vyseru sa im na celý ich účet... Pardon.
Předchozí