teda to je myšlenka....a spí provozovatel v těch peřinách pak
-když už se mám zabývat zrovna touhle myšlenkou?
Ale stále mi jde o PRINCIP!!!! prostě si jedou užívat naše věci,zařízení,vybavení-vodu natáhl do chaty manžel-prostě tam bylo prdlajz.
A naposledy píšu,že právně věci chápu-jde mi o tu lidskou zdvořilost a minimálně pocit se zeptat,zda-li nám nevadí,když po 5 letech tam jede někdo od nich a ještě s partou metaláků-cizí lidi!!!!!
Zkuste si to prosím představit,jak někam narvete prachy,čas a úsilí,abyste si uskutečnili trošinku svůj sen, dáte do toho srdce.A najednou takovej šok,nevím,jestli všichni,kdo mi tu píší,že co jsme čekali,že na to mají PRÁVO by tak automaticky danou věc zkousli a pochopili????!!!!Jinak moc dobře vím,co my radíte....
Kdyby to bylo obráceně,nás by minimálně napadlo se zeptat,protože bych ač spolumajitelka cítila to,že se někdo o tu chatu celou tu dobu staral,dal jí do dobrého stavu a tak nějak jim patří víc.
Prostě to vidím jako,když budete mít dítě,vzdáte se ho,vezme ho z děcáku jiná máma-dá mu všechno-a najednou ta první máma bude dítě chtít zpět-jasně je to biologická máma-ale????....samozřejmě příměr jsem velmi přehnala-ale malinko to tak cítíme.... Chápete někdo o co mi jde?
Hodně mi radíte,ať se domluvíme aspoň teď,když jsme to už neudělali-rada zní dobře,ale samozřejmě vy zase nevíte ještě dané vlastnosti lidí-švagrová není domlouvací tip a nerada něco přenechá nám i když za peníze-prostě už jen z principu-aby prudila-není to poprvé.Já jsem to dote´d moc neřešila,opravdu nejsme hádací a útočíccí tip,ale tahle dle mě drzost mě už nadzvedla-navíc bychom se to ani nedozvěděli,kdyby se manžel dnes neptal-zda-li už synovci nekoupili dárek,který mu chceme koupit.Ona by nám to ani neřekla,kdyby nepotřebovala něco od nás zařídit,protože jede jako ten předvoj na chatu.Takže kdyby měla na zařízení někoho jiného,my o návštěvě na chatě nevíme.....