| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

teda to je myšlenka....a spí provozovatel v těch peřinách pak ~a~-když už se mám zabývat zrovna touhle myšlenkou?

Ale stále mi jde o PRINCIP!!!! prostě si jedou užívat naše věci,zařízení,vybavení-vodu natáhl do chaty manžel-prostě tam bylo prdlajz.
A naposledy píšu,že právně věci chápu-jde mi o tu lidskou zdvořilost a minimálně pocit se zeptat,zda-li nám nevadí,když po 5 letech tam jede někdo od nich a ještě s partou metaláků-cizí lidi!!!!!

Zkuste si to prosím představit,jak někam narvete prachy,čas a úsilí,abyste si uskutečnili trošinku svůj sen, dáte do toho srdce.A najednou takovej šok,nevím,jestli všichni,kdo mi tu píší,že co jsme čekali,že na to mají PRÁVO by tak automaticky danou věc zkousli a pochopili????!!!!Jinak moc dobře vím,co my radíte....

Kdyby to bylo obráceně,nás by minimálně napadlo se zeptat,protože bych ač spolumajitelka cítila to,že se někdo o tu chatu celou tu dobu staral,dal jí do dobrého stavu a tak nějak jim patří víc.
Prostě to vidím jako,když budete mít dítě,vzdáte se ho,vezme ho z děcáku jiná máma-dá mu všechno-a najednou ta první máma bude dítě chtít zpět-jasně je to biologická máma-ale????....samozřejmě příměr jsem velmi přehnala-ale malinko to tak cítíme.... Chápete někdo o co mi jde?
Hodně mi radíte,ať se domluvíme aspoň teď,když jsme to už neudělali-rada zní dobře,ale samozřejmě vy zase nevíte ještě dané vlastnosti lidí-švagrová není domlouvací tip a nerada něco přenechá nám i když za peníze-prostě už jen z principu-aby prudila-není to poprvé.Já jsem to dote´d moc neřešila,opravdu nejsme hádací a útočíccí tip,ale tahle dle mě drzost mě už nadzvedla-navíc bychom se to ani nedozvěděli,kdyby se manžel dnes neptal-zda-li už synovci nekoupili dárek,který mu chceme koupit.Ona by nám to ani neřekla,kdyby nepotřebovala něco od nás zařídit,protože jede jako ten předvoj na chatu.Takže kdyby měla na zařízení někoho jiného,my o návštěvě na chatě nevíme.....~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.