| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

víc než švagrovci by tam spíš mohli začít jezdit synovci...

Ano máš pravdu,je nutné to řešit a obalit to nějak diplomaticky.To už minimálně proto,že švagrovka se hned uráží-nejen na mě,ale i třeba na manžu(bráchu)i svého muže-takže to není jen mnou.Jak si asi některé tady myslí,že jsem zlá saturie ~:-D Pokud to bude hctít vůbec řešit,což nechce skoro nikdy nic ani své zdraví-prostě si postavi hlavu,sprdne nás,urazí se a občas nějaké scénka,kdy třískne dveřmi či šup odjede autem.~;)

V neděli to načnem,že je třeba se domluvit,co a jak dál s chatou-jak to vidí oni a my....tak kdo mě chápete držte palce,ať se nějak dohodnem....prča to fakt nebude,kor s nimi-švagrovka jak jsme výše popsala,švagr na prachy a jinak mu je všechno fuk-vztah k ničemu,nikomu nemá-ani k synům moc ne :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.