| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Souhlasím.
Mish, ještě žádnou diagnozu kluci nemají, jen podezření, to nemusí vůbec nic znamenat. Jako pokud tě ta diagnoza uklidní, v pořádku, protože myslím - ale vážně usuzuju jen z toho, co jsem od tebe někdy četla a předem se omlouvám, pokud se pletu a jsem drzá, obé je možné - že nejslabším článkem vašich vztahů jsi ty ~d~
Ty už ani nemáš pozitivní očekávání... a znáš úsloví o sebenaplňujícím se proroctví? Ty už ani nečekáš, že se budou chovat normálně, a oni podvědomě nechtějí sklamat maminku a tak se "normálně" nechovají - chovají se dle tvých očekávání, takže jsou to vlastně poslušní kluci. To myslím vážně. Ale nejsem psycholog, možná skutečně nějakou poruchu mají, ale bude to chtít hlavně hodně od tebe.
Věřím, že to je záhul mít dvojčata a navíc kluky, já mám 2 kluky 2,5 roku od sebe a někdy je to mazec, ale to, jak se já cítím, jak uvažuju (protože myšlenky se do činů dostávají), se v jejich chování velmi odráží.
Chápu, že máš i miminko, není to lehké...
Do školky ti je s plenami nevezmou, diagnoza není podstatná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.