Přidat odpověď
Koukám, že je nás tu víc co je v podobné situaci s penězma. Pojďme si poradit jak co nejvíc věcí co nejlíp zužitkovat...
Třeba kuře si porcuju doma celé... Beru 3 na měsíc... Nohy používám do kuřete na paprice,
Křídla kostru apod. do rizota
Prsa půlku do číny (s nudličkama ze sojového masa) a druhou na řízky
Všechno krom prs ještě před samotným vařením jídla povařím do vývaru...
Takže vyhodím jen kosti a někdy kůži
Mleté maso beru taky ve velkém. 2kg Přidám vajíčka, strouhanku/rýži, sojové maso (granulát), cibuli, česnek , sůl pepř... Nadělám plněnou papriku, masové koule, sekanou, občas zbude i na karbenátky nebo golubce...
Tak co? Jak vaříte úsporně vy? Ráda se inspiruji...
Předchozí